top of page

WORTELEN van Herfst naar Winter bij het Werkwarenhuis en in de kerstvakantie tijdens Cultura Nova.

Op zondag 13 december gaan we WORTELEN van Herfst naar Winter in het Werkwarenhuis. Trek een warme trui aan voor deze editie. Wortelen van Herfst naar Winter staat helemaal in het teken van loslaten. We gaan de overgang van herfst naar winter beleven. Laat je verwarmen door de laatste bonte herfstkleuren. Kruip in kleine huisjes en hoor de regen zachtjes tikken, of is het sneeuw? Bekijk de kleine 'herfst naar winter'


voorstelling van papier en laat je gedachten als blaadjes van je af dwarrelen. Onze telefoons laten we los in een bed van bladeren waar ze zich klaarmaken voor een winterslaap.

Dit keer wortelen we in 2 kleine groepen, er is meer dan voldoende ruimte voor iedereen om dit veilig te kunnen doen.


Eerste groep: 14.00 -15.30 uur

Tweede groep: 15.30-17.00 uur


Tickets: ikbenaanwezig


WORTELEN in de Winter:

In de kerstvakantie gaan we 6 dagen WORTELEN in de Winter bij het super leuke theaterfestival Cultura Nova te Heerlen. Stap in een warm bad voor al je zintuigen tijdens Wortelen in de Winter en kom tot rust. Het is winter. Tijd om naar binnen te gaan. Adem de witte winterse zuurstof diep in en vul al je zintuigen met nieuwe energie. Ruik verse kruiden en maak zelf een verwarmende en verfrissende thee. Kruip bij een vuurtje, bekijk de kleine wintervoorstelling van papier en creëer een fijn plekje voor dieren die een winterslaap gaan houden. Laad jezelf op in een groene omgeving vol warmte en speelsheid. Alles staat in het teken van rust, creativiteit, natuur en bewust bezig zijn. Wortel je mee?


26 t/m 31 dec. 2020


Meer info: Cultura NovaKommentare


Uitgelichte berichten
Zoeken op tags
Volg ons
  • social_media_Blauwgras_instagram
  • social_media_Blauwgras_facebook
bottom of page