top of page

Het BLAUW GRAS team

Wortelen in de Winter

bestaat uit Rachel Zweije (artistieke leiding) en Heleen Korthals (educatie & productie).

BLAUW GRAS wordt o.a. ondersteund door Geert Overdam kunst en cultuuradvies. Daarnaast ondersteunt bestuurslid Josien Paulides, werkzaam als zakelijk directeur voor Het Nieuwe Instituut in Rotterdam. 

RACHEL ZWEIJE

heeft ruim 21 jaar ervaring als theatermaakster en theaterdocent. Vanaf 2011 t/m 2016 is zij werkzaam geweest bij het artistieke team van de Boschparade waarbij zij makers coachte en de eindregie van projecten verzorgde. Via haar eigen Stichting Blauw Gras heeft zij verschillende zintuiglijke en succesvolle Theaterfestival producties gecreëerd voor jong en oud. 

Wortelrestaurant

HELEEN KORTHALS

werkt ruim 14 jaar als cultuurcoach en maakt daarbij verbindingen tussen kunst(aanbieders) en kinderen, jongeren, volwassenen in de wijk en gemeente. Vanuit een wijk cultuurhuis in Utrecht ontwikkelde zij in samenwerking met professionele makers, kunstdocenten en bewoners uit de wijk familiedagen voor peuters en kleuters, genaamd SOL.

Vanuit haar theater- en dans wetenschappelijke achtergrond en PABO ervaring gaat ze graag op zoek naar het creëren van mogelijkheden om met name kinderen in vrijheid en vanuit verbeeldingskracht te laten spelen en maken.

bottom of page